Funderingar.

Suttit och funderat lite över Göteborgsvarvet. Vad som kan bli bättre, och vad som borde göras tills nästa år för att kunna förbättra sig. Och kommit fram till att det är en hel del som kan bli bättre!

  • Vädret. Vädret var i och för sig helt kanon! 25 grader varmt och strålande solsken. Men. Det är inte det optimala vädret när man springer. Jag trivs som allra bäst när det småduggar lite. Otroligt skönt att springa då. Så får gärna vara några gradet kyligare nästa år.
  • Förkylningen. Kanske inte det optimala att dra på sig en förkylning 3 dagar före Varvet. Men inte heller detta är något som är jättelätt att påverka.
  • Ömmande smalben. Har de senaste veckorna fått ont i högra smalbenet. Antagligen en benhinneinflammation, eller en överansträngning. Fortfarande lite oklart. Men detta påverkade knappt något. Känner inte av det de minsta efter 1km. Fast ändå har man det någonstans i bakhuvudet att bena inte är helt 100.
  • Startgrupp. Startade i 1B i år. Dessvärre långt bak i gruppen vilket gjorde det hela väldigt trångt ända fram till Hisingen. Så mitt mål tills nästa år är att starta i 1A istället. Borde vara lite mindre folk där tycker man.
  • Löparklubb. Gå med i en löparklubb. Träna lite mer seriöst och kanske även skaffa mig en äkta löparstil. Eller vad säger du Karin?
Sovtime. Gonatt!

Kommentarer
Postat av: Karin

Låter bra :)

2010-05-27 @ 11:27:49
URL: http://karinnilsson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0