9,6km med älskling.

Blev en runda med gumman i Änggårdsbergen idag vid 18.00. Fin runda med mycket backar. Provade lite nya stigar vilket gav ännu fler backar. Blev sammanlagt 9.6KM. Hela rundan kan man se HÄR. Uppe i högra hörnet på sidan kan man sen välja metrisk. 2 dagar kvar till 25KM i Vättlefjäll. Ska bli trevligt! Inhandlat en fin löpar-ryggsäck idag också ihop med Karin.


Morgonrunda.

Eftersom jag ska hjälpa Andreas och Fia och slänga ut massa gamla möbler och dylikt idag så fick det helt enkelt bli en morgonrunda. Nämligen första rundan med nya klockan. Blev 10.36km, med medeltempot 4.13m / km. För all info om denna runda så klicka HÄR!

Måste anmäla mig till Näset-lopper också. Får bli till helgen helt enkelt. Då ska vi även investera i en riktig löparryggsäck!


Tranemo - Fåle - Tranemo

Varit ute och sprungit nu. Blev nog ca 13km. Avverkade dessa 13km i ett rätt lugnt tempo, 57 min. Antagligen var detta sista rundan med min gamla klocka. Från och med nu kommer jag använda min Garmin Forerunner 305 vilket även innebär att jag kommer få lite bättre koll på bla.a hur långt jag sprungit. Men även allt annat. Lånade Andreas klocka en gång förra veckan för att prova på det hela. Hur det gick kan man se här.

Vättlefjällsvandringen.

Jag och Karin anmälde oss precis till Vättlefjällsvandringen. Egentligen är detta precis som man hör på namnet, en vandring. Men vissa kommer även för att springa dessa 25KM, och det är just det som vi ska göra också. Kommer inte bli i något tävlingstempo utan vi kommer springa denna runda ihop i ett hyfsat behagligt tempo. Kommer bli riktigt skoj och lite av en utmaning ändå. Vi har ju trots allt aldrig sprungit så långt ännu. Men det lär gå bra.


http://vattlefjallsvandringen.se/

Nytt från NIKE.

Hittade också ett par nya shorts och tröja från NIKE till kanonpris!
Imorgon får jag förhoppningsvis min Garmin-klocka också, vilket
kommer göra löpningen ännu roligare. Men kommer väl ta någon dag
innan man lärt sig hur den fungerar.


Investerat i nya löparskor.

Varit på löplabbet här i Göteborg och köpt nya skor. Samma typ av sko som mina förra.

Hade Asics Gel 1140 innan (2009 års modell), och trivdes kanon i dessa. Så nu blev det 2010

års modell, Asics Gel 1150.

 

 


Garmin Forerunner 305

Beställd!


I think this is the beginning of a beatiful friendship...RSS 2.0