Snart helg.

Då var första arbetsdagen gjort! Hann även med en sväng på gymmet på morgonen. Kändes bra. Blir inte lika ofta nu när det är vår / sommar. Men kanske blir oftare nu om inte min vad blir bättre : ( .
Hoppas på att jag kan ut och springa en liten bit imorgon i alla fall. Så man känner sig lite i form tills lördagen. Då blir det som sagt tävling i Alingås vid tre-tiden. Sen fotboll-vm på kvällen. Så nu vet du det Karin! : ) Säkrare att skriva det här än att säga det 4 ögon emellan haha.

Funderar vidare på det här med IK Jogg...
... och det här med springa-snabbt-skor!

Alexander

Kommentarer
Postat av: Karin

fan nu börjar fotbollsvm....

2010-06-08 @ 05:29:35
URL: http://karinnilsson.blogspot.com
Postat av: alexandra - VADFANSKAJAGHETA.SE

Hoppas sovit gott :) <3

http://vadfanskajagheta.se/2010/june/mandag-tranar-mitt-kna.html

2010-06-08 @ 06:43:29
URL: http://vadfanskajagheta.se
Postat av: Johan Kanmert

Lycka till i Alingsås! 10 kilometer var det väl? Hoppas det blir personligt rekord. Och så skönt at det äntligen är fotbolls- VM, har ju känts lite tomt i 4 år :) I år vinner väl Spanien till slut.

2010-06-08 @ 09:47:31
Postat av: Alexander

Karin: Visst är det HÄRLIGT!Johan: Tack, yes det är 10km. Får hoppas på att banan är riktigt uppmätt bara. Så man inte kommer i mål efter 9,6km eller något.

Kan hålla med om att Spanien ser grymma ut!

Postat av: b

Hade tänkt köra Potatisjoggen också men nu är det bestämt att jag ska på en svensexa.Har du både problem med vad och smalben?Helt fantastiskt med fotbolls VM. Nu vet jag vad ska göra på kvällarna framöver, förutom träningen då förstås :)2010-06-08 @ 10:45:16
URL: http://montani.blogg.se/
Postat av: Danielle

Det är lungt Karin, behöver du en paus så finns vi här borta på andra sidan stan och vi vet definitivt inte vad fotbollsvm är för något, vilka matcher som är viktiga och vilka lag man ska heja på (förutom Sverige). Så känner du för lite kattunderhållning så är dörren öppen!

2010-06-08 @ 13:46:12
URL: http://heavenlycupcake.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0